ketawang subokastowo

Gending Jawa Sedih Laler Mengeng Minggah Ladrang Tlutur Kalajengaken Ketawang Subokastowo Slendro 9

Gending Jawa Sedih Laler Mengeng Minggah Ladrang Tlutur Kalajengaken Ketawang Subokastowo Slendro 9

28:28

Panembromo KETAWANG SUBOKASTOWO / Tembang Macapat Jawa / Javanese Poem Poetry [HD]

Panembromo KETAWANG SUBOKASTOWO / Tembang Macapat Jawa / Javanese Poem Poetry [HD]

6:46

Gerongan Oleh Bu SUkesi Rahayu // Ktw Subakastawa - Ktw Sukma Ilang - Ktw Pucung

Gerongan Oleh Bu SUkesi Rahayu // Ktw Subakastawa - Ktw Sukma Ilang - Ktw Pucung

14:20

GENDING SUBOKASTOWO||LANGEN TAYUB MUDHO LARAS||Perfec audio||live GOR Wiyoro Ngadirojo

GENDING SUBOKASTOWO||LANGEN TAYUB MUDHO LARAS||Perfec audio||live GOR Wiyoro Ngadirojo

15:23

Subokastowo, Ketawang Slendro Sanga-Ujian Semester Kuliah Gamelan-Etnomusikologi ISI Solo

Subokastowo, Ketawang Slendro Sanga-Ujian Semester Kuliah Gamelan-Etnomusikologi ISI Solo

4:30

Nglaras Gending Jawa Ketawang Subokastowo Slendro 9 Full Ngademke pikiran sing lagi susah

Nglaras Gending Jawa Ketawang Subokastowo Slendro 9 Full Ngademke pikiran sing lagi susah

3:01:01

Ketawang Subokastowo. Pl.6. Karawitan Satriyo Laras SMAN 1 Purwantoro.

Ketawang Subokastowo. Pl.6. Karawitan Satriyo Laras SMAN 1 Purwantoro.

10:28

UTS Karawitan Tingkat Dasar, Ketawang Subokastowo Laras Slendro Pathet 9

UTS Karawitan Tingkat Dasar, Ketawang Subokastowo Laras Slendro Pathet 9

4:59

KETAWANG SUBAKASTAWA RINENGGA LARAS PELOG PT. 6

KETAWANG SUBAKASTAWA RINENGGA LARAS PELOG PT. 6

7:29

Ketawang Subakastawa Pelog Nem || Rebab

Ketawang Subakastawa Pelog Nem || Rebab

5:42

Gending Sampak Songo langen gito subokastowo

Gending Sampak Songo langen gito subokastowo

1:05:33

Sarwo Laras - Puspowarno [Traditional Music]

Sarwo Laras - Puspowarno [Traditional Music]

8:06

Ki Nartosabdho, Talu Klasik, lembut, tajam dan menghanyutkan. Talu dalam Lakon Arjunawiwaha

Ki Nartosabdho, Talu Klasik, lembut, tajam dan menghanyutkan. Talu dalam Lakon Arjunawiwaha

29:54

Ketawang Subakastawa pelog 6

Ketawang Subakastawa pelog 6

14:49

Tabuhan Bonang Ketw Subakastawa

Tabuhan Bonang Ketw Subakastawa

3:31

FULL NON STOP | PALARAN ONANG² KETAWANG SUBOKASTOWO | Sekeco Sanget Damel Nentremake Ati

FULL NON STOP | PALARAN ONANG² KETAWANG SUBOKASTOWO | Sekeco Sanget Damel Nentremake Ati

1:26:14

Ketawang.Subokastowo Kalajengaken Tulungagung Kutho Wisata. (SMAN 1 CAMPURDARAT)

Ketawang.Subokastowo Kalajengaken Tulungagung Kutho Wisata. (SMAN 1 CAMPURDARAT)

16:12

Ketawang Subakastawa Sl.9 #gendhing #ketawang

Ketawang Subakastawa Sl.9 #gendhing #ketawang

13:13

Bedhaya Gandrung Manis Uyon-Uyon Hadiluhung Ruwah Jimawal 1957 / 26 Februari 2024

Bedhaya Gandrung Manis Uyon-Uyon Hadiluhung Ruwah Jimawal 1957 / 26 Februari 2024

3:06:58

Ketawang Subakastawa - UMBC Gamelan 2019

Ketawang Subakastawa - UMBC Gamelan 2019

4:50